Altatóval raboltak amit értek

szornyuŐrizetbe vették a rendőrök azt a két miskolci nőt, akik alkalmi ismerősük italába gyógyszert kevertek, majd a férfi eszméletlen állapotát kihasználva ellopták pénztárcáját és mobiltelefonját.

A Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. Zsanett 27 éves helyi lakossal és 17 éves társával szemben. A gyanúsítottak 2016. október 19-én 18 óra körül Miskolcon felmentek egy 49 éves férfi avasi lakására, majd ott együtt italozni kezdtek. A nők egyike lefoglalta a férfit, míg társa altatót kevert a sértett borába. A férfi kis idő elteltével elaludt, majd reggel arra ébredt, hogy pénztárcája és mobiltelefonja eltűnt. A feljelentést követően a rendőrök fél nap alatt azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható nőket. A B. Zsanettot és fiatalkorú társát a Miskolci Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette és a nyomozók előterjesztéssel élnek a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának ügyészi indítványozására is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Healcloud egymillió eurós tőkéhez jutott

csü okt 27 , 2016
A Healcloud egymillió euró értékű második körös tőkebefektetéshez jutott márciusban — jelentették be fél év késéssel. A háziorvosi praxis menedzsment megoldás fejlesztésével foglalkozó Healcloud mára jelentős eredményt ért el mind a termékfejlesztés, mind a piaci lefedettség terén. A Healcloud által fejlesztett termék az indulástól számított első hat hónapon belül már […]

Friss, ropogós