Álomszerű munkaállomást dobott piacra az Acer

Az Acer bemutatta a Veriton K munkaállomás sorozat tagjait, amelyeket professzionális, biztonságcentrikus munkavégzésre terveztek. Ilyen például a CAD-terület, amely nem ritkán masszív és erőteljes számítási teljesítményz igényel, de sok más irányt is lefed a portfólió. A legújabb Intel Xeon processzorokkal, és a legújabb NVIDIA Quadro RTX GPU-val az Acer Veriton K8 munkaállomás elegendő számítási- és grafikus erőforrást mozgósít a kemény ingénybevételhez, ultragyors háttértárral és kapcsolódási opciókkal felvértezve – ideális megoldást kínálva tervezőmérnökök, építészek, kreatívok számára, még sok egyéb más munkaterületen is.

A Veriton K-széria teljes körűen alakítható és konfigurálható az egyedi igényeknek megfelelően. Akár 64 GB DDR4 ECC memóriával, SSD-vel vagy HDD-vel a legmegfelelőbb adattárolási opciókkal. M.2 PCIe SSD aljzatok állnak rendelkezésre az alaplapon, villámgyors tárhely-sebességet biztosítva; az ECC-nek köszönhetően a felhasználók még nagyobb biztonsággal és megbízhatósággal használhatják a rendszert, minimalizálva az adatvesztés lehetőségét. Ráadásul a kialakítás olyan, hogy szerszámok sem szükségesek ahhoz, hogy bővíteni, variálni tudjuk a konfigurációt extra komponensekkel (háttértár, RAM, PCIe kártyák). A Veriton K sorozat csak rendelésre lesz megvehető Magyarországon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Dmitrij Badinnak nem érdemes mostanság nyugatra utazni

csü máj 7 , 2020
Letartóztatási parancsot adott ki a német szövetségi legfelsőbb bíróság egy orosz férfi ellen a szövetségi parlament informatikai rendszerét érintő 2015-ös támadás ügyében — írta a Süddeutsche Zeitung. A müncheni lap értesülése szerint nemzetközi elfogatóparanccsal keresik Dmitrij Szergejevics Badin 29 éves orosz informatikai specialistát, akiről a szövetségi legfőbb ügyészség nyomozói úgy […]
hacker