Állítólag hasít az interaktív, többképernyős tévézés

monoszkopAlapvető változás tapasztalható a tévénézési szokások terén. A Telekom Csoport tévé-előfizetői körének egyre nagyobb hányada választja és használja IPTV szolgáltatást. A Telekom Csoport tévéügyfeleinek közel fele, azaz mintegy 450 ezer ügyfél fizetett elő a Telekom IPTV szolgáltatására, ez több mint 14 százalékos emelkedés az egy évvel korábbi ügyfélszámhoz képest.

Bár a tévénézők többsége egyelőre még nagyképernyőn néz leggyakrabban filmeket és sorozatokat, azonban jelentős az érdeklődés a Telekom által nyújtott többképernyős tévézés, a TV GO szolgáltatás iránt. Egyre többen ismerik fel az internetes tévézés előnyeit, és követik nyomon akár otthonuktól távol, számukra kedvező időpontokban, más készülékeken (okostelefon, tablet stb.) kedvenc műsoraikat. Már több mint százezren regisztráltak és naponta több mint ötvenezren használják a – Magyar Telekom tévé-előfizetők számára a Telekom TV-t külön díj fizetése nélkül elérhetővé tévő – TV GO szolgáltatást.

A megújuló és növekvő érdeklődésnek is köszönhetően a Telekom Csoport növelte piaci részesedését a tévépiacon. Az előfizetők száma az elmúlt év hasonló időszakához képest 4,2 százalékkal bővült: immár több mint 920 ezren fizetnek elő a vállalatcsoport televíziós szolgáltatására, ami az NMHH mérései alapján 27,2 százalékos piaci részesedést és vezető pozíciót jelent a tévészolgáltatás területén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Mégsem lesz olcsóbb a telefonálás

sze márc 18 , 2015
Csökkennek a mobilszolgáltatókra vonatkozó nagykereskedelmi hívásvégződtetési díjak április 1-jétől. A Magyar Telekom a tőzsde honlapján közölte hétfőn, hogy a nettó végződtetési díj percenként 1,71 forint (áfa nélkül) és a díj 2015. április 1-től hatályos. A mobil hívásvégződtetési díj jelenleg 7,06 forint, és 2013 januárja óta változatlan. A végződtetési díjat a […]
hoppá csodálkozik