Állítólag a KizON erősíti a szülő – gyermek kapcsolatot

LG-KiZonA KizON az LG Electronics gyermekeknek szánt innovatív és családbarát viselhető eszköze. A kimondottan óvodás és általános iskolás korú gyermekek számára kifejlesztett okoskarkötő valós idejű helyi információkkal szolgál a szülőknek, akik segítségével okostelefonjukon követhetik nyomon gyermeküket és kapcsolatba is léphetnek vele. A KizON segítségével a szülők egyszerűen és kényelmesen nyomon tudják követni gyermeküket a már eleve náluk lévő okostelefonjukkal. Azon túl, hogy egy alkalmazás segítségével valós idejű információt nyújt arról, viselője merre jár, közvetlen kommunikációt is kínál a hívás gombnak köszönhetően. Viselője ezzel tárcsázhat egy beállított telefonszámot, illetve fogadhatja a bejövő hívást.

Amennyiben a gyermek nem nyomja meg a gombot, amikor a szülő tárcsázza, a hívó fél számára az eszköz automatikusan a környezet zaját kezdi közvetíteni. Így apa, vagy anya bármikor meggyőződhet arról, hogy csemetéje nincsen bajban. Az akkumulátor 36 órás működési időt biztosít, és amikor a töltöttség húsz százalék alá csökken, a készülék szöveges üzenetet és hangos emlékeztetőt küld a szülőnek és az okoskarkötő viselőjének. A KizON az első olyan viselhető eszköz, amely megkapta a TÜV Rheinland Zöld Termék védjegyét, ráadásul a UL Environment legmagasabb, ECOLOGO Platina minősítését is kiérdemelte.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A felhasználók csaknem harmada magasról tesz a biztonságára

hét okt 5 , 2015
A Kaspersky Lab által végzett friss felmérés kimutatta, hogy sok felhasználó nem ismeri (vagy ismeri, de nem követi) az alapvető biztonsági szabályokat online fizetésnél vagy egyéb, online banki rendszerek használata során. Például csak a felhasználók fele ellenőrzi a kívánni használt weboldalak hitelességét mielőtt pénzügyi adatokat adna meg, míg a válaszadók […]
Star Trek

Friss, ropogós