Állítólag a HUAWEI Mate 50 Pro-é a legjobb okostelefonos kamera

Huawei Mate 50 ProA Huawei Mate 50 Pro rendelkezik jelenleg a legjobb kameratechnológiával a piacon elérhető mobiltelefonok között — legalábbis a DxOMark szerint.

A minőségértékelő tesztlabor okostelefonos kamerákat összesítő legújabb rangsorában történetének legmagasabb pontszámát adta a Mate 50 Pronak, amelyet számos új megoldással, a többi között tíz fokozatban állítható fizikai rekesznyílással és 50 MP-es Ultra Aperture kamerával szerelt fel a gyártó. A labor méltatta a készülék teljesítményét gyenge fényviszonyok mellett, a zoom képességeit, valamint a bel- és kültéren kiemelkedő minőségű videók készítéséhez szükséghez adottságait. A HUAWEI Mate 50 Pro-t nagy teljesítményű, 50 megapixeles Ultra A készülék Ultra Aperture kamerája f/1.4-4.0 változtatható rekeszértékkel bír, amely az XD Fusion Pro képalkotó technológiával karöltve szinte DSLR-szintű képminőséget nyújt. A legújabb DXOMARK rangsor nemcsak a csúcsmodell fotós képességeit értékelte magasra, hanem műszaki felszereltségét is, így összesen 149 ponttal rekordot ért el az oldal történetében. A készülék a Mate sorozat jellegzetes, axiális szimmetriájú megjelenése mellett először büszkélkedhet a Clous de Paris lépcsős mintázatú dombornyomott dizájnnal.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Tízből kilenc magyar hetente egyszer használ készpénzmentes fizetést

ked nov 8 , 2022
ShareTweetPinShareAz elektronikus fizetési megoldásokat használók 87 százaléka hetente, 35 százalékuk naponta legalább egyszer használ készpénzmentes fizetési megoldásokat. Az Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetsége az elektronikus fizetési megoldásokat használó körében végzett országos reprezentatív felmérést. A magyar internetező felnőttek a készpénzmentes fizetési megoldások közül a leginkább a banki átutalást (94 százalék), a bankkártyás fizetést […]
bizpay.hu

És még ez is...