Allied Telesis – Kaspersky Lab együttműködés

tuzfalA biztonságos IP/Ethernet hálózati megoldásokat szállító, valamint piacvezető az IP Triple Play hálózatok telepítő Allied Telesis bejelentette, hogy a Kaspersky Lab-re esett a választása, hogy malware- és vírusirtó technológiát szolgáltasson az újgenerációs tűzfalaihoz. A legújabb nagyteljesítményű platformok, valamint a rosszindulatú programok egész sora ellen átfogó védelmet biztosító Kaspersky Anti-Virus és Kaspersky SafeStream II révén az Allied Telesis újgenerációs tűzfalai erős, rugalmas és jól konfigurálható biztonsági megoldást kínálnak.

Az Allied Telesis azért társult a Kaspersky-vel, hogy saját, speciális hardverüket két Kaspersky Lab termékkel megerősítve nyújtson átfogó védelmet a kiberveszélyek ellen. A Kaspersky Lab Anti-Virus motor védelmet biztosít a vírusok, trójaiak, férgek, rootkitek, spyware-ek és adware-ek ellen. A Kaspersky SafeStream II nagy sebességű védelmet kínál a nulladik napi támadások, a szerver oldali és webes malware-ek, valamint az észrevétlen letöltések és más fenyegetések ellen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az informatikusok fele még nem látott sikeres hackertámadást

hét máj 4 , 2015
Minden második, illetve százból ötvenöt it-szakember szembesült már munkája során sikeres hackertámadással az Ethical Hacking Konferencia friss kutatása szerint. A magyar informatikus társadalom többsége szerint a cégek nem biztosítanak elegendő erőforrást ahhoz, hogy a vállalati információk biztonságban legyenek. A tapasztalatok alapján a pénzügyi szektort éri a legtöbb támadás. „Nem véletlen, […]