Állami-, és magánbefektetők előtt mutatták be termékeiket a Telenor Accelerate startupjai

A Demo Day-en a Telenor Accelerate győztes startupjai, az eSports Horizon, a Musicating (KODA), a Moow, a Tickething, valamint a Zyntern először mutatták be projektjeik a nyilvánosság előtt a hazai és nemzetközi piacra való belépés reményében.

A fiatalok legnagyobb állami-, és magánbefektetők előtt mutatták be termékeiket és szolgáltatásaikat. A Telenor volt az első hazai nagyvállalat, amely startup-gyorsító programot indított el Magyarországon. A mobilszolgáltató összesen 150 millió forint értékben ajánlott fel támogatást a kiválasztott vállalkozások számára alacsony arányú kisebbségi részesedés ellenében. A támogatás részét képezték workshopok és szakmai tréningek, hozzáférés a Telenor ügyfélköréhez és partnerhálózatához, infrastrukturális hozzájárulás, valamint startuponként összesen tízmillió forintos befektetés.

Nagyon intenzív négy hónap van a startup cégek tulajdonosai, munkatársai mögött. Az Accelerate során elsajátított ismeretek révén a gondolkodásuk tisztult, a terveik, a koncepcióik fókuszáltabbakká váltak, ügyfelekkel validálták szolgáltatásukat es ügyfeleket szereztek. Mindannak, amit az elmúlt hónapok során kaptak a jövőben is nagy értéke lesz, hiszen a program során megszerzett tapasztalatokat bármikor hasznosítani tudják a későbbiekben — jelentette Takács Zoltán, a Telenor innovációért felelős alelnöke.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Orosz beavatkozás: Hollandia éber

ked jan 17 , 2017
Rendkívüli éberségre van szükség az esetleges orosz hackertámadások miatt Hollandiában, két hónappal a parlamenti választások előtt — hangsúlyozta Bert Koenders holland külügyminiszter. “Nincsenek a birtokomban konkrét információk, de nem vagyok naiv” — mondta a holland diplomácia vezetője a NOS közszolgálati televíziónak. Hozzátette: rendkívül fontos a fejlemények mélyreható elemzése. Koenders jelenleg […]

Friss, ropogós