All-in-one átjárók a ZyXEL-től

ZyXEL-routerA tajvani ZyXEL all-in-one megoldásai a kis- és középvállalkozások költséghatékony kommunikációját segítik elő. A multi-WAN kapcsolattal, az egyenletes terheléssel és a hibajavítási támogatás jellemzővel az SBG-3300-N, SBG3500 és SBG3600-N átjárók az összes, multifunkcionális hálózati megoldáshoz szükséges kulcsfontosságú tulajdonságot tartalmazzák. A ZyXEL SBG3600-N átjárókat többféle WAN felülettel szerelték fel, úgymint az LTE, a DSL vagy a gigabit Ethernet csatlakozások. A ZyXEL SBG3500-N/SBG3600-N sorozat haladó VDSL2/ADSL2+ jellemzővel rendelkezik, és összeköti a dual Ethernet WAN funkcióikat is, amivel jelentősen növeli a sávszélességet és a lefedettséget. A hagyományos vezetékes kábelekkel kiépített hálózatok esetében a VDSL2/ADSL2+ összeköttetés biztosítja a magasabb sebességet, és egyben leegyszerűsíti az átmenetet az ADSL eszközökről a VDSL csatlakozások felé, akár 100 Mbps sebesség-növekedést eredményezve.

Az SBG3600-N modell a mobilinternetet is integrálja a hálózatba, mivel az LTE képes eszközök (3G és LTE duál mód) részére is többféle felhasználási móddal rendelkezik. A távoli dolgozók, és a különböző webes és felhő megoldások rohamosan növekvő száma miatt a belső hálózatok védelme is egyre fontosabb, a beépített biztonsági tulajdonságokkal a ZyXEL SBG sorozat pedig kiemelt védelmet nyújt a fenyegetésekkel szemben. Ennek egyik eleme pl. a távoli biztonságos VPN (Virtuális Privát Hálózat) csatlakozás. Az SBG sorozathoz emellett további hozzáférési pontok is hozzáadhatóak, hogy a vállalkozások fejlődésével a hálózat is tarthassa a lépést.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Programozható mobilhálózatot kutatott a Nokia Budapesten és meg is találta

csü máj 5 , 2016
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap (NKFIA) társfinanszírozásában indított kutatási projektet zárt a Nokia. A „Virtualizáció alapú mobilhálózat optimalizáció” projekt során a Nokia budapesti kutatás és fejlesztési csapata és a BME Mobil Innovációs Központ munkatársai olyan hálózatüzemeltetési eljárásokat dolgozott ki, amelyek az információs technológiai ipar által kidolgozott technológiák – […]
Nokia telefon