Alkalmazzunk többlépcsős azonosítást: 7 tipp a nagyobb biztonságért V.

Bármíly fura, május 7-e a Jelszó világnapja. Ennek örömére a Kingston Technology összegyűjtött néhány tanácsot, amelyekkel biztonságossá tehetők a jelszavak.

használjunk kétlépcsős azonosítást, amellyel egy extra biztonsági rétegel erősíthetjük a védelmünket. A jelszó megadása után sms-ben vagy e-mailben kapunk egy ellenőrző kódot ahhoz, hogy beléphessünk a kívánt felületre. Így, ha nem mi kezdeményezzük a belépést, az üzenetből rögtön értesülhetünk róla és azonnal megváltoztathatjuk a jelszavunkat. Ez esetben tehát a támadónak a jelszót és a biztonsági kódot is ismernie kell ahhoz, hogy a tudtunk nélkül feltörhesse a fiókunkat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Schanda szerint a VírusRadar mobil app jelentősen hozzájárul a járvány elleni védekezéshez

vas máj 17 , 2020
Már letölthető a VírusRadar mobiltelefonos alkalmazás, amelynek tömeges használata hasznos eszköz lehet a járvány elleni védekezésben – közölte Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára. Az államtitkár kiemelte, hogy az alkalmazás használata kétszeresen is önkéntes alapon történik: egyrészt dönteni kell annak a letöltéséről, másrészt a […]
vírusradar

És még ez is...