Alkalmazkodjon a munkaerő: a siker receptje II.

Friss jelentésben az Accenture öt olyan technológiai trendet azonosít, amelyek elengedhetetlenek a digitális sikerhez. Az elemzés szerint a „people first” megközelítést kialakító vezető vállalatok fogják uralni a digitális gazdaságot.

Gyorsan alkalmazkodó munkaerő
A munkaerő átalakítását lehetővé tevő technológiák segítségével a vezető vállalatok rendkívül alkalmazkodó és változásra kész környezeteket fognak létrehozni, amelyek képesek megfelelni a mai, dinamikusan változó digitális igényeknek. A gyorsan reagáló munkaerő által kínált versenyelőny nyilvánvaló: a válaszadók szerint a “speciális feladatokhoz szükséges komoly szaktudás” csak az ötödik legfontosabb jellemző, amelyre az alkalmazottaknak szükségük van ahhoz, hogy jól teljesítsenek egy digitális munkakörnyezetben. Más tulajdonságok, mint a “gyors tanulás képessége” vagy a “sebességváltás képessége” előbb végeztek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Autizmussal élőket segítő civil alapítványt támogat a Magyar Telekom

csü márc 31 , 2016
Kommunikációs nehézségekkel küzdő autizmussal élőknek szeretne segíteni a Magyar Telekom, ezért civil stratégiai partnerségi megállapodást kötött az Autistic Art művészeti programot működtető Mosoly Otthon Alapítvánnyal. A távközlési társaság az együttműködés során az autizmus témájának felkarolásával, az autizmussal élő emberek társadalmi elfogadását kívánja előmozdítani, és őket szeretné támogatni, mert számukra a […]