Alföldi Róberttel indít a 8. Fenntarthatósági Nap

Alfoldi-RobertTöbb mint negyven, a fenntarthatósághoz kapcsolódó területen működő kiállítóval és várhatóan izgalmas kerekasztal beszélgetésekkel várja az érdeklődőket immár nyolcadik alkalommal Fenntarthatósági Napján a Magyar Telekom. A vállalat a környezet, a társadalom és a gazdaság területeinek harmonizációját, kölcsönhatásainak folyamatos vizsgálatát állította fenntarthatósági tevékenységének fókuszába. A 8. Fenntarthatósági Nap Alföldi Róbert inspirációs előadásával kezdődik, aki ezzel a nap során ingyenesen megtekinthető kerekasztal-beszélgetéseket is felvezeti, amelyekben a részvevők a távolságot vizsgálják különböző nézőpontokból.

Terítékre kerül a környezeten belüli távolság témája, majd ezt követően a gazdaság terén tapasztalható távolságokról esik szó. Egyszer fenn, egyszer lenn. Az ország, amely nemrég még követendő példának tűnt, percek alatt omlik össze gazdaságilag, egy másik pedig olyankor kezd növekedésbe, amikor a legfelkészültebb elemzők sem számítanak rá. A társadalmi szekcióban a szegénység, a kirekesztettség témakörét próbálják megvizsgálni. És persze a legaktuálisabb téma, a bevándorlók és a kivándorlók ügye sem fog kimaradni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Trükközött a Volkswagen, durván ráfaraghat

vas szept 20 , 2015
A Volkswagen olyan szoftvert telepített 482 ezer dízelüzemű járművébe, amelynek segítségével kijátszhatók a károsanyag-kibocsátásra vonatkozó amerikai előírások – közölte pénteken az Egyesült Államok Környezetvédelmi Ügynöksége (EPA). Az EPA szerint az amerikai tisztalevegő-törvény előírásait a 2009 és 2014 között gyártott dízel Volkswagen Jetták, bogarak és Golfok, a 2014-es és 2015-ös Volkswagen […]