Akkumulátorral és távirányítású vászonburkolattal felszerelt tévéket mutat be az LG

LG StandbyMEAz LG Electronics hamarosan bemutatja új tévé-termékcsaládját, a Lifestyle készülékeket. Ezek közös jellemzője, hogy az otthonlétre fókuszáló életstílusához tervezték őket. A termékcsalád az LG Object TV (65Art90) és az LG StanbyME (27Art10) modellekkel debütál. Két olyan készülékről van szó, amely a hagyományos kijelzőtervezéstől eltérve új értéket és felhasználói élményt nyújt: a televíziók egyedülálló formavilágukkal és funkcionalitásukkal tökéletes kiegészítők napjaink multifunkcionális otthonaiban, ahol a munka, a tanulás, a szórakozás és a pihenés mind a mindennapok része. A festővászonra emlékeztető kialakítású LG Objet tévé minimalista stílusával és a semleges színek finom használatával kölcsönöz kifinomultságot és vizuális harmóniát az enteriőrnek, így tökéletesen illeszkedik bármely belső térhez. Az LG Objet a hozzá tartozó LG Remote távirányító egyetlen gombnyomására a különleges szövetborításának felemelésével vagy leengedésével alkalmazkodik a felhasználó igényeihez. A szövetborítást leengedve a teljes képernyőn feltárul a nézői élmény, míg a kijelzőt csak részben lefedve a tévé egyéb, ún. életstílus-funkciói válnak elérhetővé.

Amikor a vászon egyáltalán nem takarja a képernyőt, vagyis Full View üzemmódban az LG Objet televízió 65 hüvelykes OLED evo panelje és fejlett processzora lenyűgöző látványt teremt, élénk színekkel, kivételes kontraszttal és pontos színvisszaadással keltve életre bármilyen műfajú tartalmat. A kiváló képminőség mellett a prémium kategóriás tévé 80 wattos, 4.2 csatornás hangrendszerrel büszkélkedhet, amely mozikat idéző hangzásélménnyel járul hozzá ahhoz, hogy a néző teljes mértékben átadhassa magát az élménynek. Amikor a tévé Line View üzemmódban van, vagyis a vászon részben eltakarja a készüléket, a tévé kijelezheti az aktuális dátumot és időt, a Music/zene beállítást használva kényelmes zenelejátszóvá lényegül át, míg a Gallery/galéria funkcióban exkluzív űrfelvételeket és természeti témájú képeket mutat be. A cserélhető vászonborítást a kortárs textiljeiről és textiltermékeiről ismert dán Kvadrat gyártja. A vászon mindhárom választható színét — a Kvadrat bézst, a Kvadrat vörösfenyőt és a Kvadrat zöldet — úgy választották ki, hogy a televíziók a színek széles skálájához illeszkedve bármely enteriőr szerves részei lehessenek.

Az LG most debütáló Lifestyle termékcsaládjának másik újdonsága az LG StanbyME televízió, amely ideális választás napjaink tévénézési szokásaihoz. Lényegében egy különleges szórakoztatóközpontról van szó: a vezeték nélküli tévéképernyő egy mozgatható, rejtett kerekekkel ellátott állványhoz csatlakozik, a beépített akkumulátor pedig akár három órányi nézést tesz lehetővé két feltöltés között. Az LG StanbyME könnyen mozgatható egyik szobából a másikba, a 27 hüvelykes kijelzője pedig ideális méretű nemcsak filmek, tévéműsorok és streaming videotartalmak nézéséhez, hanem a családdal és munkatársakkal lebonyolított videokonferenciához és online előadások megtekintéséhez is. Az LG StanbyME ergonomikus kialakításával páratlan kényelmet és nézői élményt kínál. A képernyő forgatható, dönthető, továbbá fekvő és álló formátumba elforgatva is egyaránt használható. A magasság szintén állítható, így a néző az aktuális használati módnak megfelelően testre szabhatja a képernyő pozícióját, optimális kényelmet biztosítva, akár az ágyban fekve, a konyhában főzve vagy a nappali kanapéján pihenve nézi a készüléket. A mobilos képernyőtükrözési funkcióval a tartalmak LG StanbyME-re történő streamelése szinte gyerekjáték, amely egyaránt zökkenőmentesen működik a legújabb Android és iOS rendszerű okostelefonokkal, illetve NFC-vel. Egy levehető tartó segítségével a néző a tévé tetejére helyezheti okostelefonját, így gyorsan és biztonságosan bonyolíthatóak le a videohívások, az online órák, illetve játszhatóak le a streaming tartalmak. A felhasználók a laptopjukat vagy számítógépüket vezetékes (USB, HDMI), illetve vezeték nélküli kapcsolaton keresztül is csatlakoztathatják a StanbyME-hez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Elindult a Huawei magyarországi webshopja

hét dec 20 , 2021
Elindult a Huawei saját, magyar nyelvű webshopja. Az áruházban a gyártó fogyasztói üzletágának teljes portfóliója megvásárolható. A megvásárolt termékeket a kínai cég szerint gyorsan és ingyenesen szállítják ki. A webáruházban a Huawei legfrissebb, az elmúlt hetekben bemutatott termékei is elérhetőek, mint például a nova 9 okostelefon és a MateBook 14 notebook. […]
Huawei webáruház

Friss, ropogós