Akikre büszkék vagyunk: NATO beszállító lett a Delta Systems

NATOMinősített NATO beszállítóvá vált az informatikával foglalkozó Delta Systems, a Delta Technologies Nyrt. leányvállalata.

A Honvédelmi Minisztérium határozata alapján a cég a jövőben részt vehet a NATO Biztonsági Beruházási Program keretében meghirdetett beszerzési eljárásokon, amelyek „NATO nem minősített” szintnél, illetve a megfelelő feltételek megléte esetén „NATO Korlátozott” minősítési szintnél nem magasabb szintű adatokhoz való hozzáférést foglalnak magukba. Magyarországon jelenleg 250 ilyen cég van. A Delta Systems Kft. komplett infrastruktúra megoldásokra fókuszál, beleértve a teljes architektúra-tervezést, a hálózati megoldások és hardverelemek tervezését és telepítését. Célja, hogy az informatika leginnovatívabb területeire fókuszálva meghatározó regionális tényezővé váljon. Vidra László, a Delta Systems ügyvezető igazgatója közlemény szerint elmondta: a NATO Beszállítói cím elnyerésével a Delta Systems számára megnyílik az út a védelmi ipar területéről érkező megbízásokra.

A nyilvános cégadatbázis szerint a Delta Systems Kft. belföldi nettó árbevétele a 2019. július 1. és 2020. június 30. közötti időszakban 8,26 milliárd forint, a 2020. július 1. és 2021. június 30. közötti időszakban 13,44 milliárd forint volt. A társaság adózott eredménye 2019. július 1. és 2020. június 30. között 3,41 milló forint, 2020. július 1. és 2021. június 30. között 6,15 milló forint volt.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A CERN növeli a hűtőrendszerei energiahatékonyságát

csü júl 21 , 2022
ShareTweetPinShareA világ egyik vezető részecskefizikai kutatóintézete, és az ABB partnerséget kötött annak feltárására, hogyan lehetne javítani a Genf közelében található telephelyen a laboratóriumi kísérletekhez használt hűtési és szellőztetési rendszerek energiahatékonyságát. A nem kereskedelmi célú projekt azt hivatott bemutatni, hogy az ABB Ability Digital Powertrain segítségével kielemzett adatok és az ABB […]
CERN

És még ez is...