Akciózik az Invitel: jól járhatsz, ha van TÜSZ/VÜSZ-öd

routerMég mindig tart az Invitel szélessávú akciója. A társaság kétféle szélessávú internet csomagot kínál kedvezményesen kínál, a NET 30 korlátlan csomagot bruttó 2990 forintos havi díjért, illetve a NET 60 ugyancsak korlátlan csomagot bruttó 3990 forintért. Mindkét ár két éves szerződés esetén érvényes. Mindkét ajánlat kizárólag online megrendelés esetén érvényes, kétéves határozott idejű szerződéssel optikai FTTH, VDSL és kábeles, Docsis 3.0 szolgáltatási területükön belül meghatározott területeken, új – azaz akik az elmúlt kilencven napban nem rendelkeztek előfizetői szerződéssel az Invitelnél – lakossági előfizetők számára.

A szolgáltatások eltérő feltételekkel egyéves, határozott idejű, valamint határozatlan idejű szerződés keretében is igénybe vehetőek, de ezek feltételeiről a társaság ügyfélszolgálatán lehet felvilágosítást szerezni. A szolgáltatás igénybevételnek feltétele optikai FTTH és VDSL szolgáltatási területen a Komfort percek vagy TÜSZ/VÜSZ szolgáltatás igénybe vétele. A csomagokhoz rendelhető vírusvédelmi csomag, amely, ha nem vagyunk megelégedve a szolgáltatással, bármikor, következmények nélkül lemondható — áll a társaság hírlevelében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A nagy veszetes neve: Samsung

pén aug 28 , 2015
Az új gyártók megjelenése alapjaiban forgatta fel a viselhető számítástechnikai eszközök – okosórák, sport mérőeszközök – piacát a második negyedévben az amerikai International Data Corporation (IDC) csütörtökön közzétett felmérése szerint. A piacvezető Fitbit annak ellenére is, hogy a második negyedévben 4,4 millió, a 2014 második negyedévi 1,7 milliónál 158,8 százalékkal […]
okosóra