Akciózik a Telenor

okostelefonJövő hét szerdáig, azaz szeptember 30-ig tart a Telenor akciója, amelyben ötféle nagyképernyős mobilt kínálnak tízezer forint kedvezménnyel azokhoz az új előfizetésekhez, amelyeket két év hűségidővel, MyTariff S, M, L vagy XXL díjcsomaggal vásárolnak. Ezek a csomagok a bennük foglalt belföldi beszélgetésben, Hipernet-adatforgalomban és az sms-tarifáikban különböznek. A MyTariff tarifacsomag sajátossága, hogy az előfizetők maguk válogathatják össze, hogy az adott díjkategóriájú tarifacsomag mennyi sms-t, hangot és mekkora adatcsomagot tartalmazzon.

Az akciós mobilok
· Sony Xperia M4 Aqua – vízálló készülék 5 collos HD-kijelzővel, 13 megapixeles kamerával, 4G-támogatással, Android 5.0 rendszerrel.
· LG G4c – 5 collos készülék HD-felbontású kijelzővel, 8 megapixeles kamerával, 4G-vel, Android 5.0 rendszerrel.
· Sony Xperia Z3 – 5,2 collos készülék full-HD felbontású kijelzővel, 20,7 megapixeles kamerával, 4G-támogatással, Android 5.0-ra frissíthető.
· Microsoft Lumia 535 – 5 collos készülék 960×540 pixeles IPS-kijelzővel, 5 megapixeles kamerával, Windows 8.1 rendszerrel, amely Windows 10-re is frissíthető lesz.
· Sony Xperia E4 – 5 collos, 960×540 pixeles felbontású kijelző, 5 megapixeles kamera, Android 4.4 rendszer.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Mobil egészségügy: 99 milliárd euró komoly gyógyír lehet

vas szept 27 , 2015
Továbbra is sok a megválaszolatlan kérdés az okoseszközök egészségügyi felhasználása körül – mutatott rá az Európai Bizottság nemrég közzétett kutatása. A problémák megoldásának egyik kulcsa lehet a mobilegészségügy fejlesztése, amely a betegségek korai felismerésének lehetővé tételével, és az ellátó rendszer hatékonyságának növelésével akár 99 milliárd eurós megtakarítást is eredményezhet az […]
ZX-81