Akár vásárolni is lehet a Telenor Wallet alkalmazással

Telenor-walletÚj szolgáltatással bővült a Telenor Magyarország Androidra és iOS-re elérhető Wallet nevű mobilfizetési alkalmazása. A felhasználók már járművük parkolásának díját is közvetlenül befizethetik az alkalmazásból univerzális egyenlegük terhére. A Wallet kihasználja az okostelefonok helymeghatározó funkcióját, így használójának a parkolóautomatát sem kell felkeresnie: az applikáció a megfelelő zónában automatikusan elindítja a parkolást, a rendszámot és a járműtípust pedig elegendő egyszer megadni. A felhasználók a Walletben maguk is kiválaszthatják a parkolási zónát a térképen, ha például újabb járműre szeretnének parkolást indítani. A parkolás tervezett időtartamát előzetesen is meg lehet adni, de arra is lehetőség van, hogy csak távozáskor állítsák le a folyamatot a felhasználók.

Az alkalmazásba bármely Mastercard, Visa és Amex típusú kártyát be lehet regisztrálni, melynek terhére a feltöltő kártyás előfizetők egyenlege feltölthető, például a mobiltelefon névjegyzékében levő más telenoros ismerős egyenlege is. Az előfizetéses ügyfelek is rendezhetik havi számlájukat az applikáción keresztül a regisztrált bankkártyával. Autópálya-matricát, illetve elektronikus lottószelvényt is lehet vásárolni a Walleten. A lottószámokon sem kell hosszasan gondolkozni, csupán meg kell rázni a telefont és az alkalmazás felajánl öt véletlenszerűen választott számot.

Nem csak telenoros ügyfelek, hanem bármely magyar mobilszolgáltató ügyfele egyszerűen kifizetheti a Telenor Wallettel a parkolás és az autópálya-matrica díját, vagy az elektronikus lottószelvény árát. Ezek a tranzakciók a felhasználók saját mobilszolgáltatójánál vezetett mobil vásárlási egyenlege terhére történnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.