Akár harctéren is megállja a helyét a Dell új tabletje

dellA Dell új Latitude 12 Rugged táblagépe a cég első, teljes mértékben strapabíró, a legnehezebb körülmények között is megfelelő teljesítményt és megbízhatóságot nyújtó tabletje. A Latitude 12 Rugged táblagépet kifejezetten olyan felhasználóknak tervezték, akiknek útközben is használható, strapabíró, ugyanakkor rugalmas modellre van szükségük. Ezt biztosítja többek között egy éles képet adó, 11,6 hüvelykes Direct-View, szabadtéren is olvasható, kesztyűvel is kezelhető, multi-touch képességekkel rendelkező HD felbontású kijelző.

A Rugged táblagép akkumulátorának élettartama akár 12 óra is lehet, amelyet kétcellás, menet közben cserélhető akkumulátorok biztosítanak. A megbízhatóság és kezelhetőség érdekében a Rugged táblagép akár 512 GB-nyi SSD-tárhelyet is tartalmazhat, és bárhonnan tud kapcsolódni a 802.11ac wifi-nek, az opcionális mobil szélessávnak és dedikált GPS-nek köszönhetően. A Rugged táblagép opcionálisan választható, teljes méretű billentyűzettel felszerelt fedele testre szabható RGB háttérvilágítással rendelkezik, és IP-65-ös víz- vagy porvédelemmel rendelkezik.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Check Point megoldja a mobileszközök védelmét

vas aug 16 , 2015
A Check Point Software Technologies Ltd. bejelentette a Check Point Mobile Threat Prevention nevű, új mobil biztonsági megoldást, ami lehetővé teszi a nagyvállalatok számára a napjainkban a mobil környezetekben jelentkező fenyegetések elleni védelmet. Az új termék a legátfogóbb, mobil fenyegetések kivédésére fejlesztett platform, amely iOS és Android felületeken egyaránt elérhető; […]

Friss, ropogós