Akár 26 ezer forintért is kapható iPhone 6S

hamis-iphone-6sTöbb mint harminc üzlet árulják csak a kínai Shenzhenben Apple logo alatt a legújabb iPhone 6s-t és 6S Plust. Érdemes a fenti képet alaposan megnézni: a Reuters fotóján jól látható másolatok alig hasonlítanak, és csak felületesen emlékeztetnek, az eredetire – írja a Hirado.hu. Persze nem az Apple operációs rendszere, hanem az iOS felületét utánzó Android fut a készülékeken, de ezt az apró bibit bizonyára jelentősen ellensúlyozza, hogy az iPhone S6 klón 91, míg a nagyobbik iPhone, a 6S Plus hamisítvány 66 dollárba kerül. A másolatok forgalmazása olyan jó boltnak bizonyult, hogy még szervizek is létesültek az klónok javítására.

Nagyon sok lelkes híve van az Apple-nek a feltörekvő kínaiak között, különösen mióta esztendeje a cupertinói cég engedett a nyomásnak, s hajlandó a keleti piacon oly kedves nagy kijelzős telefonokat gyártani. Gyakran hallani az érvet, hogy a hamisítványok tulajdonképpen elősegítik a márkaismertséget ebben a hatalmas országban, ahol összesen huszonkét valódi Apple bolt van, s a számukat csak 2016 közepén tervezik negyvenre emelni. Az Apple még nem nyilatkozott a kínai biznisz kapcsán.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az emberek döntöttek: fontosak az okos városi fejlesztések

sze okt 7 , 2015
A magyar lakosság több mint 60 százaléka hasznosnak tartja az okos városi fejlesztéseket, a legtöbben a jobb közbiztonságot támogató megoldásokat ítélik fontosnak – ismertette a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. (NMF) legfrissebb felmérésének eredményét a társaság vezérigazgatója. Veres Mihály úgy vélte, a közeljövőben számos hazai város és település indít majd olyan fejlesztési […]
okosváros

Friss, ropogós