Akadozott a Digi internetszolgáltatása

2

routerÁtmeneti központi probléma lépett fel a Digi internetszolgáltatásában, a hiba elhárításán folyamatosan dolgoznak – közölte a társaság. Ruska Viktória, a Digi kommunikációs vezetője elmondta, hogy egyidejű, „extrém méretékű” hálózatterhelés okozza a műszaki problémát, amelynek elhárításán jelenleg is dolgoznak. Hozzátette, a szolgáltatás működése hamarosan zavartalan lesz, és felhívta a figyelmet arra, hogy szükséges lesz az internetezéshez használt otthoni eszközök újraindítására.

A DIGI-nek a vezetékes internet szegmensben 24 százalékos piaci részesedése van. A társaságnak és az irányítása alatt működő Invitel Zrt.-nek együtt 2 460 000 előfizetője volt a 2020. június végi adatok szerint, ezen belül 682 ezer kábeltv-előfizető, 737 ezer vezetékes internet előfizető, 136 ezer mobil hang és adat előfizető, 650 ezer vezetékes telefon előfizető, valamint 255 ezer műholdas szolgáltatást előfizető. A társaságok árbevétele az első fél évben elérte a 103 millió eurót, a korrigált adózás, kamatfizetés és értékcsökkenési leírás előtti eredménye (EBITDA) pedig 26,6 millió eurót tett ki.

2 thoughts on “Akadozott a Digi internetszolgáltatása

  1. Sajnos nem hogy akadozik,
    2 napja vezetèkes internet nincs is a házban.
    Helyileg:Salgótarján

  2. Sajnos a mai napig is nagyon akadozó, használhatatlan az internet. Ez helyileg Nyiregyhaza.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Profilváltás: nemlétező mobiltelefonok eladásáról állt át nemlétező maszkok eladására

hét dec 14 , 2020
Négy év börtönre ítéltek egy csalót Barcson nem létező mobiltelefonok és maszkok internetes árusításáért – jelentette be a Kaposvári Törvényszék. Az elsőfokú, nem jogerős döntésről azt írták: a bíróság 21 rendbeli csalás bűntettében és 36 rendbeli csalás vétségében mondta ki bűnösnek a 28 éves győri férfit, akivel szemben mintegy 2,5 […]
börtön

És még ez is...