Ajándék Office csomag jár a zászlóshajó Lumiákhoz

Windows-10A Microsoft egyéves, Office 365 egyszemélyes verzió előfizetést ad ingyen a Lumia 950 és 950 XL tulajdonosoknak, hogy többek között teljes szolgáltatáskészlettel használhassák a telefonok Continuum funkcióját, így nagyképernyő, egér és billentyűzet csatlakoztatásával igazi PC élményben lehet részük. Az ajánlat a 2015. december 1. és 2016. június 30. között vásárolt Microsoft Lumia 950 és 950 XL készülékekre érvényes. Az ajánlat nemcsak az újonnan vásárolt telefonokra, hanem visszamenőleg is érvényes.

A Microsoft Windows 10 operációs rendszert futtató Lumia 950 és 950 XL telefonok – Microsoft Kijelződokkoló alkalmazásával – egérhez, billentyűzethez és egy nagyobb kijelzőhöz csatlakoztatva a Windows univerzális alkalmazásait a nagy kijelzőhöz igazítva jelenítik meg, mintha egy pc-t használnánk. Mindeközben a telefon továbbra is használható független eszközként, vagyis képes például a bejövő hívásokat fogadni és újakat is lehet kezdeményezni vele.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Nokia 5G-je kereskedelmi forgalomban kapható bázisállomáson is működik már

sze febr 24 , 2016
A Nokia 5G-re alkalmas AirScale elnevezésű rádió-hozzáférés technológiát mutat be, így demonstrálni tudja az olyan felhasználási esteket mint az interaktív virtuális valóság. A Finn cég szerint ez azt bizonyítja, hogy a Nokia jelenlegi technológiájába történő befektetés az operátorok számára költséghatékony utat kínál a jövőbeni 5G-s hálózatok felé. A Nokia 5G-s […]
antenna