Ahol a Telenor megjelenik, ingyenes internet terem

nyaralas-tengerpart-mobiltelefonHipernet Roadshow-val járja körbe a Balatont a Telenor júliusban és augusztusban. A vállalat munkatársai minden szombaton és vasárnap másik strandra települnek ki. A helyszíneken ingyenes internetezési lehetőséget biztosítanak a strandolóknak egy hatalmas ballonról, de bárki olyannak is segítenek, aki csak a lemerült mobilját szeretné feltölteni. A strandokra egy-egy hétvégére kitelepülő telenoros különítmény minden pihenni vágyónak segít jobbá tenni a balatoni élményeket függetlenül attól, hogy a nyaralók melyik mobilcég ügyfelei.

A Hipernet Roadshow helyszínein a hoszteszektől Hipernet-hotspot-kódkártyákat kaphatnak az érdeklődők. Ezeken olyan egyedi kódok találhatók, amelyekkel a Hipernet nevű hotspot-hálózatra lehet kapcsolódni bármilyen okostelefonnal, táblagéppelel vagy laptoppal. A promóció célja, hogy a felhasználók valós körülmények között bizonyosodhatnak meg a Hipernet által nyújtott sebességről függetlenül attól, hogy a Telenor ügyfelei-e, vagy sem. A hipernetes standok mellett a lemerült mobilok feltöltésében is segítenek a telenorosok, akik minden ismert készüléktípussal kompatibilis töltővel rendelkeznek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Új IoT-rendszert mutatott be a Cisco

pén júl 24 , 2015
A Cisco IoT System néven új rendszert jelentett be, amely az Internet of Things (IoT), azaz a hálózatba kapcsolt eszközök menedzselésének egyszerűsítését és az adatok gyorsabb elemzését szolgálja. Az új, hardvereket és szoftvereket is magában foglaló architektúra hat fő összetevőből áll (lásd keretes). A Cisco 15 új eszközt is bemutatott […]