Agaoua a Viber élén

Djamel Agaouát nevezték ki a Viber vezérigazgatójának.

Február elejétől Djamel Agaoua irányítja a Vibert. A francia szakember több éves, Szilícium-völgyben szerzett tapasztalattal rendelkezik, korábban a sikeres globális mobil-reklámtechnológiai vállalat, a MobPartner vezérigazgatója volt, amelyet 2015-ben vásárolt fel a Cheetah Mobile. A szakember ezt követően a MobPartner vezérigazgatójaként, illetve a Cheetah Mobile globális értékesítési senior alelnökeként dolgozott. Agaoua korábban társalapítóként vett részt az AchatPro indulásában, amely egy SaaS beszerzési vállalat, amelyet 2008-ig, a Hubwoo általi felvásárlásig irányított is. Vezérigazgatóként irányította a B-Process e-számlázási platform működését, utóbbit az Ariba vásárolta fel 2011-ben.

A Viber globális vezetőségének tagja marad Michael Shmilov ügyvezető igazgató, aki szorosan együttműködik majd az új vezérigazgatóval a kiemelt, stratégiai projektekben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Üzemzavar a mobilparkolási szolgáltatásban

sze febr 8 , 2017
Hálózati hiba miatt nem érhetik el a mobilparkolási szolgáltatást azok, akik a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. saját ügyfeleként sms-ben vennék azt igénybe – közölte a társaság. Hozzátették: a meghibásodás nem érinti a viszonteladói partnereket és azokat sem, akik más módon – például applikáción keresztül vagy telefonhívással – veszik igénybe a szolgáltatást. […]

Friss, ropogós