Acer: itt a Liquid Jade okostelefon

AcerLiquidJadeAz Acer a Liquid Jade okostelefonnal azokat a felhasználókat célozza meg, akik olyan eszközöket választanak, amelyek minden részletükben tükrözik gazdájuk személyiségét és stílusát — jelentsen is ez bármit. Mindenesetre a minimalista, elegáns kivitel egy ergonomikus, hajlított tokozásban öltött testet, Gorilla Glass 3 technológiájú kijelzővel.

A készülék 4.4-es Android operációs rendszerrel, öt collos HD IPS kijelzővel és Zero Air Gap technológiával az eszköz élénk, színhű és ragyogó képvisszaadást garantál, tökéletes ahhoz, hogy a beépített 13 megapixeles kamera (0.3s fókusz, F1.8) segítségével készített képanyagokat visszanézhessük.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Megújult az erzsébetvárosi térfigyelőrendszer

sze jún 11 , 2014
Kilencven ip-kamerából álló új térfigyelő központot adtak át ma a VII. kerületben — jelentette be Erzsébetváros Önkormányzata. A közlemény szerint a központ a legmodernebb szoftverrel rendelkezik és jelenleg hat operátor állomással működik a nap 24 órájában. A beruházásra az önkormányzat közel 186 millió forintot fordított. Az új térfigyelő központban kiiktatták a […]