Acélhátú: jön a Huawei P8

Huawei-okostelefonA Huawei bemutatta legújabb prémiumkategóriás termékét, a Huawei P8 okostelefont. A vállalat 2012-ben indította P sorozatát, a stílus és a funkcionalitás jegyében. A most bemutatott készülék ennek a sorozatnak a legújabb modellje, amely a gyártó közleménye szerint a csúcstechnológia, az elegancia és a könnyű használat tökéletes elegyét kínálja felhasználói számára. A P8 emellett olyan forradalmi kameramegoldással érkezik, amely kedvezőtlen fényviszonyok között is kiváló fotók készítését teszi lehetővé. A Huawei P8 fém unibody házának dizájn elemei a könyvek oldalait, kötését és kemény borítóját idézik. A készülék fehér és pezsgő színben lesz elérhető Magyarországon.

A nano-fröccsöntési technológiával készült okostelefon kijelzője az egyik legnagyobb az iparágban, amelyet egy 1,5 mm vékony keret veszi körbe. A telefon mindössze 6,4 mm vastag, akadásmentes 4G kapcsolódást biztosít, illetve egy, és dual SIM-es változatban is elérhető lesz. A P8-at az új Kirin 930 nyolcmagos 64-bites processzor és 2600 mAh-s akkumulátor működteti. Ez a párosítás a hasonló akkumulátorral felszerelt telefonokéhoz képest 20 százalékkal nagyobb teljesítményt és páratlan készenléti időt biztosít. A készülék hátlapja acélból készült, amely szavatolja a szerkezet ellenálló képességét.

A Huawei a P8-ot több változatban tervezi piacra dobni. A Huawei P8 standard verzió várhatóan május második felétől 169 900 forintos javasolt bruttó fogyasztói áron lesz elérhető Magyarországon. A P8 Lite verziója ötinches HD kijelzővel, erőteljes Kirin 620 nyolcmagos 64-bites processzorral és 2200 mAh-ás akkumulátorral érkezik. A P8 Lite LTE Cat4 hálózati támogatással rendelkezik, így akár 150 Mbps-os sebességre is képes. A készüléket 13 MP-es hátlapi, öt MP-es előlapi kamerával, valamint hasznos extra fénykép- és videókészítő funkciókkal látta el a gyártó.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

ÜTI: ismét a nyakunkon a BME GTK Kari Hallgatói Napok

pén ápr 17 , 2015
A BME GTK Kari Hallgatói Napokkal egybekötve rendezi meg a BME GTK Üzleti Tudományok Intézete idén második alkalommal az ÜTI Napokat, aminek a célja az üzleti mesterszakok és az üzleti tudományok intézetének megismertetése. Főleg szakmai programokkal, végzős alapszakos hallgatókat várnak, de a rendezvényen bárki részt vehet. Az első napon az […]

Friss, ropogós