Accenture: új technológiai szolgáltató központ Magyarországon

helpdeskÚj technológiai szolgáltató központot nyitott Budapesten az Accenture, informatikai szolgáltatásokat kínálva a helyi és globális ügyfeleknek.

A multinacionális tanácsadó cég tájékoztatása szerint a munkatársak jelenleg két meglévő irodából szolgálják ki több iparág ügyfeleit, saját iroda nyitását pedig 2017 nyarára tervezi a cég. A budapesti központ a vállalat hetedik helyszíne Közép-Kelet-Európában. A vállalatnak 230 alkalmazottja van, az új központtal egy éven belül 150 dolgozóval bővülhet a létszám. Az Accenture több mint hatezer szakembert foglalkoztat a régióban, világszerte pedig 120 országban 384 ezer munkatárssal dolgozik. Közülük 285 ezren a már meglévő szolgáltató központok alkalmazottjai.

A Magyarországon 25 éve működő Accenture globális tanácsadó cég, amely a stratégia, a digitális átalakulás, a technológia, valamint az operatív vállalati működés területén kínál megoldásokat ügyfeleinek.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Polt: meglepetés érheti a kiberbűnözőket

sze nov 9 , 2016
ShareTweetPinShareA szakértői munka, a migráció és a kiberbűnözés áll a XXI. Kriminálexpo fókuszában – erről a legfőbb ügyész beszélt a budapesti rendezvény megnyitóján. Polt Péter felidézte: a Kriminálexpo eredeti célja az volt, hogy legyen egy olyan fórum, ahol összegezhetik a tapasztalataikat azok a szakemberek, akiknek akár a jogalkotásban, akár a […]

És még ez is...