Accenture — evopro: valósággá válik a terv

evoproAz Accenture véglegesítette a budapesti székhelyű evopro csoport ipari és beágyazott szoftverek fejlesztésével, valamint szolgáltatásokkal foglalkozó üzletágainak felvásárlását. Az elmúlt év végén bejelentett felvásárlási terv erősíti az Accenture szoftverfejlesztési képességeit, ezáltal az Accenture jobban tudja majd segíteni az iparvállalatokat abban, hogy maximalizálják az ipari szoftverekbe és automatizálásba történt befektetéseik megtérülését. “Három globális trend: a digitalizálás, a mobilitás és az „everything as a service” alakítják át az Accenture ipari ügyfeleinek értékláncát, és egyben olyan megoldások iránt támaszt igényt, amelyek lehetővé teszik a digitális és intelligens folyamatokat és szolgáltatásokat ebben a feltörekvő üzleti környezetben, amely a Digitális Ipar 4.0 nevet viseli” – mondta Eric Schaeffer, az Accenture vezető igazgatója.

Az evopro-üzlet az Accenture harmadik felvásárlása az elmúlt négy hónap alatt, a társaság nemrég vásárolta fel a PRION Group és a PCO Innovation nevű rendszerintegrátor vállalatokat amelyek fő profilja a PLM szolgáltatások nyújtása.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az Android mindenek felett

csü márc 6 , 2014
A táblagépek piacán is megelőzte az Android operációs rendszer az iOS-t, hasonlóan a mobilkészülékekéhez – írja a német Die Welt hírportál az amerikai Gartner piackutató vállalat adatait idézve. Tavaly 120,96 millió Android operációs rendszeren futó táblagépet értékesítettek a világpiacon, ami 61,9 százalékos piaci részesedésnek felel meg. Az előző évben 53,34 […]
Android

És még ez is...