A Zyxel csodás AV over IP megoldást kínál

ZyXel switchA Zyxel Networks bejelentette, hogy switchei teljes körű tanúsítványt kaptak a Lumens Digital Optics Inc. IP-kamerának, adóinak és média processzorainak telepítésére.

Az integráció remek hír a viszonteladók, rendszerintegrátorok és csatornapartnerek számára az AV-iparágban. Ugyanis egyszerűbb felhasználói élményt, megnövelt biztonságot, nagyobb skálázhatóságot és fokozott rugalmasságot biztosít a felügyelt rendszerek között. Az együttműködés a Lumens-el azután jött létre, hogy a Zyxel 2020-ban létrehozta hálózati AV-módját annak érdekében, hogy a hálózati partnerek még egyszerűbben és hatékonyabban kínálhassák az AV-rendszerek telepítésének széles skáláját.

A hálózati tapasztalattal nem rendelkező embereknek gyakran nehézséget okoz a telepítés során a HDMI-alapú technológiáról a hálózatalapú AV-ra való átállás, a hálózati switchekhez kapcsolódó több tucat protokoll miatt. Itt jön a képbe a Zyxel hálózati AV-módja: az egyszerűsített telepítővarázsló percek alatt képes felállítani egy teljes AV over IP (Audio-Visual over Internet Protocol) hálózatot.

Az AV over IP hálózati switchek telepítésének egyszerűsítése érdekében a Zyxel speciális hálózati AV-módja integrálja az összes leggyakrabban használt funkciót, amely a beállítások elvégzéséhez szükséges. Az intuitív telepítési varázsló mellett a switch port- és rendszerinformációi, a sávszélesség-kihasználás és az energiafelhasználás állapota grafikusan jeleníthető meg egyetlen testre szabott irányítópulton, hogy a hálózati rendszergazdák könnyedén átláthassák a folyamatokat.

„Eltökélt szándékunk, hogy az IP-alapú hálózatra való átállást a lehető legegyszerűbbé és leghatékonyabbá tegyük” – mondta Kell Lin, a Zyxel Networks Networking SBU részlegének alelnöke. „Hálózati AV módunkat kifejezetten arra terveztük, hogy az IP-n keresztüli összetett AV-t plug-and-play módon kezelhetővé tegyük. A hálózati AV technológiai vezetőkkel, mint például a Lumenssel való partneri együttműködésünk abban segít ügyfeleinknek, hogy a telepítés folyamata a lehető legegyszerűbb legyen, így ők továbbra is arra fókuszálhatnak, hogy csúcsminőségű audio- és videoszolgáltatást nyújtsanak.”

„A Pro AV iparág globális vezető vállalataként a Lumens arra törekszik, hogy robusztus AV over IP megoldásokat kínáljon a felhasználóknak” – mondta Liang. „Az AV-jelek IP-infrastruktúrán keresztül történő továbbítása már elérhető, és arra számítunk, hogy az elkövetkező években uralni fogja a piacot. Nagy örömünkre szolgál, hogy a Zyxel Networks-szel együttműködve biztonságos, felhasználóbarát és könnyen kezelhető IP-megoldásokat tudunk kínálunk” — jelentette ki Steven Liang, a Lumens termékfejlesztési vezetője.

A Zyxel hálózati AV-módja elérhető az XS3800, GS2220 és XGS2210 sorozatú switcheknél, a 4.70-es firmware-től kezdve.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A magyar Bonnie és Clyde 17 milliós kárt okozott a netes csalásokkal

hét márc 27 , 2023
Csalás miatt őrizetbe vett a rendőrség egy hernádi párt, amely több mint 17 millió forinttal károsított meg országszerte internetezőket. A police.hu oldalán olvasható közlemény szerint az internetes csalásokból élő párost hétfőn vették őrizetbe, mert a gyanú szerint az egyik internetes oldalon 2022 júniusa és novembere között kínáltak olyan cikkeket, amelyekkel […]
forint

És még ez is...