A Zyxel bővíti Nebula portfólióját

felhőA Zyxel Networks bejelentette, hogy Nebula Cloud Networking megoldása mostantól az 5G kapcsolatot is támogatja, biztonsági szolgáltatásait pedig közvetlenül a hozzáférési pontokra is kiterjeszti. A megbízható „mindig kapcsolatban lévő” csatlakozás a mindennapi üzleti élet elengedhetetlen részévé vált. A Zyxel új, az iparágban elsőként kínált Connect and Protect (CNP) AP biztonsági szolgáltatása rugalmas megközelítést nyújt a biztonsághoz, amely közvetlenül alkalmazható a kiválasztott vezeték nélküli hozzáférési pontokra, a személyzet és az ügyfelek hozzáférésének támogatására.

A CNP alkalmazásával néhány egyszerű kattintással blokkolhatja a nemkívánatos webhelytartalmakat, megakadályozhatja az adatlopást és a biztonsági sérüléseket, az üzleti szempontból kritikus alkalmazások számára pedig priorizálhatja a sávszélességet. „A Nebula 2016-os piacra lépése óta a termék fejlesztésének középpontjában álló vásárlói igényeknek megfelelően folytattuk a fejlesztést. Ezzel az iterációval a legmegfelelőbb megoldást és konzisztens hálózati élményt biztosítunk a világjárvány által súlyosan sújtott, és a legtöbb hálózati márka által figyelmen kívül hagyott kisvállalkozások számára. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy biztonságosan és megbízhatóan támogassuk és segítsük őket boldogulni digitális átalakulásukban” – mondta el Gordon Yang, a Zyxel Networks elnöke.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

ÁSZ: erősíteni kell a vásárlói tudatosságot

hét jan 24 , 2022
Az elmúlt évtizedben dinamikusan bővült az e-kereskedelem részaránya Magyarországon. Az e-kereskedelmet és az azt támogató pénzforgalmat érintő számos technológiai fejlesztés történt, ugyanakkor a szabályozások nem követték minden tekintetben a fejlődés dinamikáját. Ezért az Állami Számvevőszék (ÁSZ) legfrissebb elemzésében arra hívja fel a figyelmet, hogy szükség van a vásárlói tudatosság erősítésére […]
treff ász

Friss, ropogós