A ZyXEL az otthoni hálózatokat tökéletesítené

ZyXEL-routerA Broadband World Forum-on mutatja be legújabb hálózati megoldásait a ZyXEL. A tajvani gyártó kitelepülésének zászlóshajója a hálózati rendszerekre teljes irányítást biztosító One Connect megoldás lesz, amellyel a szolgáltatók saját infrastruktúrájukkal 360 fokos rálátást kapnak az otthoni hálózatokra — áll a társaság közleményében. (Hát ez így nem hangzik túl jól. A -szerk- megj.) A One Connect megoldással optimalizálható szinte minden otthoni hálózat, időt, energiát és pénzt megtakarítva a szolgáltatóknak és a felhasználóknak is.

A gyártó ezen kívül itt mutatja be új wifi termékportfólióját is. Az IEE 802.11ac Wave technológiával – mint például a MU-MIMO – is kompatibilis eszközökkel új szintre emelik a vezeték nélküli kapcsolatot az intelligens sávirányítás funkció vagy az optimalizált RF/antennának köszönhetően. A ZyXEL az új „G.fast” termékeit is bemutatja, amelyekkel a meglévő vezetékes internet szolgáltatás terjeszthető ki. Ezeket olyan újításokkal támogatják, mint az OLT (Optical Line Terminal) a DPU (Distribution Point Unit) vagy a CPE (Customer Premises Equipment).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Nemcsak a bűnözők, a banki kártevők is visszatérnek

vas szept 13 , 2015
A már többször elhíresült Carbanak trójainak is újabb variánsai láttak napvilágot az elmúlt időszakban. Az ESET jelenleg is részletesen vizsgálja azokat a vírusmintákat, amelyeket korábban a Carbanak pénzügyi APT támadásokra specializálódott csoport használt, és több millió dollár, továbbá hitelkártya adatok és szellemi tulajdonok eltulajdonításáért volt felelős. Augusztus végén az ESET telemetriai […]
vírus

És még ez is...