A Xerox többször betette, majd megvetette a lábát

cigaretteA Xerox nagy sikerként értékeli, hogy a készpénzforgalmi kimutatása szerint a társaság idei működési cashflow mutatója közelít a kétmilliárd dollárhoz, a terveik szerint jövőre pedig meg is szeretnék haladni ezt az összeget. Az idei, sikereket számos tényezőnek köszönheti a vállalat. A Xerox több szegmensben is megvetette a lábát, illetve erősítette a pozícióját, főként vállalatfelvásárlásokkal. Ezek révén meghatározó piaci szereplővé lépett elő az egészségügy és a közlekedés területén is. Az előbbi területen jelentős lépés volt a Consilience Software megvásárlása, amely vezető egészségügyi szoftverszolgáltatóként például fertőző betegségek, így az ebola nyomonkövetésében is az élen jár.

A közlekedés fejlesztésének érdekében a Xerox tudományos együttműködéseket kötött. Ilyen kooperáció keretében a Michigan-i Egyetem Közlekedéstudományi Központjával közösen számos, az autós közlekedést forradalmasító szabadalmat készítettek elő. A vállalat a dokumentumkezelési szolgáltatások területén megőrizte piacvezető pozícióját. Kiemelkedő szerepet kapott ebben az MPS, amelynek egy újabb generációját is elérhetővé tette a cég a kkv-k és nagyvállalatok számára. Továbbá ebben az évben 23 új berendezést mutatott be a Xerox, amelyek között olyan megoldásokat nyújtó gépek találhatóak, mint a Versant 2100 és az Impika eVolution modellsorozat — áll a cég közleményében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Cisco: ez a jövő V.

vas dec 21 , 2014
A Cisco, Tech Radar néven évente összeállítja aktuális prognózisát. A társaság nyolcvan szakértő bevonásával vizsgálják azokat a technológiai trendeket, amelyek a következő öt, tíz, illetve 25 év során komoly hatással lehetnek az informatika mindennapjaira. Prediktív kontextus Előrejelzés: A prediktív kontextusra épülő iparág az elkövetkező négy évben az alkalmazásfejlesztés egyik legfontosabb […]
okosváros

Friss, ropogós