A Volánbusz-jegyek már a MÁV-appban is

MÁV appA Volánbusz járataira szóló menetjegyek – a busztársaság saját jegyértékesítési hálózatán kívül – már nemcsak a MÁV-Start pénztáraiban és jegykiadó automatáiban, hanem – öt százalékos kedvezménnyel – a MÁV appban és az ELVIRÁ-ban is megvásárolhatók.

A MÁV-appban vagy a jegy.mav.hu oldalon megváltott jegyek csak a helyközi-távolsági autóbuszjáratokra érvényesek. A tájékoztatás szerint a jegyek átszállással történő utazásra is megválthatók, amennyiben több autóbuszjárattal lehet csak megközelíteni az úti célt.

A jegyet elővételben ebben az esetben is a teljes szakaszra meg lehet vásárolni az applikációban vagy az interneten keresztül, ugyanis a buszjegyek adott útvonalra és járatokra szólnak, és a rajtuk szereplő érvényességi időn belül használhatók fel.

Tudatták azt is, hogy hamarosan helyjegy vásárlásra is lehetőség lesz az autóbuszjáratokra az applikációban és a jegy.mav.hu oldalon. A helyfoglalással igénybe vehető autóbuszjáratok a nyár folyamán kerülnek be a közös értékesítési rendszerbe. Az új jegyértékesítési mód igénybevételéhez a MÁV applikáció frissítése szükséges — közölte a MÁV Zrt.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

NAV: Nem adózott a tippadó

pén jún 7 , 2024
ShareTweetPinShareKét internetes fogadások tippadásával foglalkozó embert ellenőriztek a pénzügyőrök, mindkét esetben egy hónapos előfizetést, tagságot vásároltak, de bizonylatot és számlát nem kaptak — közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). A NAV azt közölte, hogy az első esetben a revizorok nyilatkoztatták a tippadót a tevékenységéről, megvizsgálták a vásárláskor megadott bankszámla […]
Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)

És még ez is...