A Volánbusz belépett a XXI. századba

mobilA Volánbusz Zrt. továbbfejlesztette a belföldi és a nemzetközi internetes menetjegy-értékesítési megoldásait. A korszerűsítésnek köszönhetően a belföldi járatokon már mobil készüléken is felmutatható a menetjegy – közölte a társaság az MTI-vel. A fejlesztés eredménye az is, hogy a vásárlónak nem szükséges a menetrendeket böngésznie, mivel az induló és érkező települések megadását követően az online jegyvásárlási rendszer csak azokat megállóhelyeket kínálja fel választásra, amelyek között van elérhető járat.

Bevezették az elektronikus számlázást is. Így a vevő e-mail címére automatikusan megkapja a teljes árú menetjegyekről szóló elektronikus számlát, amellyel a Volánbusz tehermentesíteni tudja belföldi pénztárait, egyúttal időt spórolva az utasoknak is. Az új belföldi online értékesítési felület teljes mértékben elérhető angolul is. A társaság arra számít, hogy a fejlesztés eredményeként sokkal kevesebb vásárlási kísérlet hiúsul meg, és bővül az online elővétel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A FOX-szal bővül a MinDig TV Extra

sze jún 18 , 2014
Június 16-ától a MinDig TV Extra digitális földfelszíni televíziós szolgáltatás kínálatában megkezdődik a FOX tesztsugárzása. A két cég megállapodását követően a FOX az első olyan program, mely az Antenna Hungária új, D jelű multiplexén kap helyet, 2014. augusztus 31-ig minden MinDig TV Extra Alapcsomag előfizető számára elérhető lesz. 2014. szeptember […]

Friss, ropogós