A Vodafone legyőzte az árdémont

1

oromA Vodafone 2014-ben változatlan áron folytatja a Red csomagok értékesítését, de a többi előfizetéses, illetve feltöltőkártyás szolgáltatásának az ára sem változik — jelentette be a társaság. Ennek ellenére az elmúlt év végi akciók kifutásával néhány a pre-paid kártyákhoz akciós áron kínált készülék ára visszatért az akció előtti szintre, ugyanakkor több tucatnyi telefon ára is csökkent január első munkanapján. Mindezekkel párhuzamosan, januártól csak a legalább háromezer forinttal feltöltött pre-paid kártyákat lehet majd telefonnal együtt megvásárolni, viszont ebben az esetben a telefonok ára minimum ötezer forinttal a listaár alatt lesz.

One thought on “A Vodafone legyőzte az árdémont

  1. Igaz, hogy nem változott a korábbi előfizetések ára, csakhogy a Vodafon a szerződést sunyi módon az ÁSZF-ben egyoldalúan módosítva alapvetően megváltoztatta a szolgáltatást, így az akár normál használat mellett is 30-40% áremelkedést is jelenthet. Ráadásul a szerződést csak az ÁSZF megjelenését követően 15 napon belűl lehetett volna felmondani. Ez jogilag tuti módon megtámadható, de kinek van kedve akár 100 ezer forint kárért is egy bíróságú procedúrát felvállalni. Kíváncsi lennék, hogy Beck György úr és jogász csapata otthon a tükörbe tud-e nézni? Bár vannak emberek akik valami csoda folytán élvezik, ha átverhetik az embereket, főleg ha egy nagy multi arctalansága mögé bújhatnak. Most januárban többször is módosítják az ÁSZF-t, ami kb. 90 oldal. Így némi túlzással minden telefonálás előtt meg kell nézni egy 90 oldalas ÁFSZ-t, hogy mibe fog kerülni a beszélgetés.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Google Ad Grants program Magyarországon

szo jan 4 , 2014
Elindult a Google Ad Grants programja. Az Ad Grants program a nonprofit szervezeteket hivatott segíteni havi tízezer dolláros AdWords hirdetési támogatás formájában, hogy hirdessék küldetésüket és kezdeméyezéseiket a Google keresőjében. Az Ad Grants-ra jogosultak úgy építhetik fel és kezelhetik saját AdWords fiókjaikat, akár a fizető hirdetők, viszont az alábbi korlátozások […]
dollár