A Vodafone belépett a vezetékes szolgáltatók nagy családjába

SophiaLorenA Vodafone Magyarország a kisvállalkozásoknak kínált Vodafone Iroda szolgáltatásával virtuális szolgáltatóként belépett a vezetékes hangszolgáltatás piacára. A szolgáltatással a Vodafone a KKV ügyfelek számára biztosítja a folyamatos elérhetőséget, akár a meglévő vezetékes telefonszámon is. Az Externet vezetékes szolgáltatóval közösen nyújtott szolgáltatással akár a vezetékes faxszámon fogadott faxok is bárhol bármikor olvashatók.

A Vodafone Iroda szolgáltatással a kisvállalkozások által eddig használt vezetékes számok megmaradnak és nincs több vesztett hívás, hiszen a vezetékes szám mobilon csörög. A szolgáltatáshoz akár (a Vodafone hálózatára csatlakozó) asztali telefonkészülék is választható, így egy adott cégen belül ingyenesen hívhatják egymást az asztali telefonok és a mobilok.

A Vodafone Iroda legfontosabb szolgáltatása, a vezetékes telefonszám bármely Vodafone üzleti mobiltarifához választható és legalább havi ezer lebeszélhető percet tartalmaz. A Vodafone Iroda csomag ügyfelei meglévő ADSL internet szolgáltatásukat is átvihetik a Vodafone-hoz így akár valamennyi távközlési szolgáltatásukat egyetlen szolgáltatótól vehetik igénybe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Egy milliárddal több: ez 2014 mérlege

sze dec 10 , 2014
A Kaspersky Lab felmérése szerint 2014-ben jelentősen növekedett a rosszindulatú támadások száma a felhasználók számítógépei és mobil eszközei ellen. Nőtt a pénzügyi malware-ek összetettsége és változtak a web alapú támadások módszerei. A vállalat statisztikái a következőképpen alakultak 2014-ben: 6,2 milliárd rosszindulatú támadást blokkoltak a vállalat antivírus megoldásai a felhasználók számítógépein […]
vírus

Friss, ropogós