A Visa ahol tud, nagylelkűen segít

VISA bankMár több mint kétmillió európai – globálisan pedig ötvenmillió – kis- és középvállalkozás digitális átállását támogatta a Visa tavaly nyáron indított programja.

Magyarországon a Visa és az OTP Mobil közös kezdeményezése abban segíti a cégeket, hogy a SimpleBusiness-t, mint gyors, érintésmentes és költséghatékony fizetési megoldást kínálhassák az ügyfeleiknek. Közölték, hogy az online pénztárgépet használó vállalkozások számára törvényben előírt 2021. január 1-i határidő érezhető változást hozott 2020 végére a SimpleBusiness igénylések számában. A szolgáltatáshoz kapcsolódó szerződéskötések fele 2020. decemberben, negyede pedig már idén januárban történt, és továbbra is nagy az érdeklődés. A jelenleg is tartó kedvezményes lehetőséget igénybe vevők számáról az akció lezárulta előtt nem tudnak adatot szolgáltatni. A SimpleBusiness magyar fejlesztésű alkalmazás, ami a kártyaelfogadás és az azonnali átutalás előnyeit ötvözi POS-terminál telepítése nélkül, így segítve a kereskedők és egyéb szolgáltatók munkáját, akik szeretnének elektronikus fizetési lehetőséget biztosítani vásárlóiknak. A SimpleBusiness QR-kódos vagy linkes fizetési hivatkozásai bármely bankkártyáról kifizethetők.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Népszerűek Magyarországon a Huawei okosórák és fülhallgatók

ked márc 23 , 2021
Az okosórák és okoskarkötők eladásait megduplázta, a vezeték nélküli fülhallgatók értékesítését pedig megháromszorozta tavaly a Huawei Technologies Magyarországon az előző évhez képest – közölte a vállalat. A közép- és kelet-európai, balti és skandináv régióban pedig 2020 negyedik negyedévében a Huawei 22 százalékos részesedéssel átvette a vezetést az okoskarkötők, okosórák piacán. […]
okosóra

És még ez is...