A végső fegyver Chicago: valóság lehet a játékból

watchdogWatch Dogs kapcsán a Kaspersky Lab és a játék fejlesztője az Ubisoft együttműködése már 2013 elején elkezdődött, annak érdekében, hogy a napokban bemutatott játék minden technikai részlete a lehető legpontosabb és leghitelesebb legyen. A Watch Dogs egy briliáns hacker, Aiden Pearce történetét meséli el, akinek bűnözői múltja erőszakos családi tragédiához vezetett. A családjának szenvedést okozók utáni hajsza során a játékosok a város központi vezérlési rendszeréhez (ctOS) csatlakozó eszközök manipulálásával képesek lesznek megfigyelni és meghackelni ellenségeiket. A Watch Dogs lehetővé teszi a játékosnak, hogy Chicago-t használja végső fegyvereként, és végrehajtsa saját bosszúját.

“Amikor először hallottunk a játékról, nagyon kíváncsiak lettünk. Az Ubisoft igen pontos munkát végzett az eljövendő fenyegetések megjósolásában és annak kidolgozásában, hogy miképpen fognak a városok működni öt vagy tíz év múlva. A játékon belüli hackelések közül sok már a való világban is megvalósult. A játék jól illusztrálja, mi történhet, ha fontos rendszerek irányítása rossz kezekbe kerül. Magad is átveheted az irányítást, és láthatod, milyen nehézségeket okozhatsz a körülötted lévő embereknek. Extrém helyzetet, káoszt is előidézhetsz a városban. Cselekedeteiddel megsebesíthetsz vagy akár meg is ölhetsz embereket” — Vitalíj Kamluk, a Kaspersky globális kutató és elemző csapatának vezető biztonsági kutatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Nem csak a telefonok, a kártevők is egyre okosabbak

sze jún 4 , 2014
A Cyberoam friss, negyedéves jelentéséből az derül ki, hogy egyre jobban terjednek a mobileszközökre készített átverések, kártevők. A kártevők egyre kifinomultabb módszereket alkalmaznak, például a támadásnál azt is figyelik, milyen eszközről látogatják az adott linket, így ha pc-ről vagy iOS készülékről, akkor csak egy fogyókúrás weboldalra irányítják a látogatót, míg […]
okostelefon