A végletekig csupaszodik a Quimby

Qimby“Nem lehetne ennél jobban kezdeni az évet” – Kiss Tibor szerint a Quimby budapesti újévi koncertje maga a nagybetűs felszabadultság, a próbatermi csomagolásban megvalósuló, teltházas Varázszenét ráadásul, hála a teremtőnek és persze a Magyar Telekomnak az ország szinte bármely pontjáról élőben lehet majd követni. “Nincs műsoridő, nem kell megfelelnünk senkinek és semminek, a tiszta muzsikáig csupaszodunk” – ecseteli a frontember a zenekar hálószobatitkainak nagyközönség előtti feltárását, amibe épp úgy belefér a zenei improvizáció, mint a Quimby tagjainak spontán anekdotái (Van itt némi ellentmondás a tiszta muzsikálásig csupaszodás és az anekdotázás között, de tényleg ez legyen a legnagyobb bajunk! A -szerk- megj.) . A próbatermi atmoszférának megfelelően a műsor szinte egészét a földön, párnákon ülő közönség alakíthatja, lényegében határok nélkül, akár három-négy órásra duzzasztva a gigászi szobakoncertet.

“A már-már zavarba ejtően természetes közeg lehetővé teszi, hogy ne csak a hangzással, de a közönséggel és egymással is úgy kísérletezzünk, mint még soha” – magyarázza Kiss, miért is egyszeri is megismételhetetlen a Vastag Gábor (Vasti) gitáron és Gábor Andor (Ufó) ütőshangszereken való vendégszereplésével megvalósuló Varázszene. Bár a jegyeket a leggyorsabb rajongók szinte pillanatok alatt elkapkodták, azoknak sem kell búslakodniuk, akik nem tudnak ott lenni a budapesti MOM Kulturális Központ béli koncerten, mivel a Telekom a YouTube-csatornáján valamint az origo.hu-n élőben közvetíti majd a Quimby rendhagyó évindítását.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Olcsóbb lehet az internetes forgalomkicserélés

pén dec 26 , 2014
A Magyar Telekom internetes forgalomkicserélő központot létesített a Magyar Telekom Internet Exchange (MT-IX) néven, és elindítja a belföldi internet forgalom kicserélésére alkalmas új nagykereskedelmi szolgáltatását. A Telekom minden internetszolgáltató részére kedvező feltételekkel biztosítja a csatlakozás lehetőségét az új központhoz, amelynek köszönhetően optimalizálhatják a belföldi internetforgalom kicserélését. A Magyar Telekom új internetes […]
Cisco

Friss, ropogós