A vártnál gyengébb negyedévet zárt a Foxconn

Csökkent a Foxconn részvényének árfolyama a vártnál gyengébb negyedéves eredmény miatt — írja a Nikkei Asian Review.

A nemzetközi porondon Foxconn Technology Group néven ismert tajvani Hon Hai Precision Industry, a legnagyobb iPhone összeszerelő vállalat részvénye a hétfői kereskedésben több mint két százalékkal gyengült, miután a cég a pénteki tőzsdei zárást követően a piaci várakozásoktól elmaradó negyedéves eredményt tett közzé. A Hon Hai az április-júniusi negyedévben 17,8 milliárd tajvani dollár (590 millió dollár) nyereséget ért el, egy százalékkal magasabbat, mint egy évvel korábban, de 37 százalékkal kevesebbet az előző negyedévinél.

Az elemzői várakozások mediánja a QUICK FactSet kimutatása szerint 23,3 milliárd tajvani dollár volt. A Hon Hai értékesítési árbevétele az egy évvel korábbival szinte megegyező, 922 milliárd tajvani dollár volt a második negyedévben, alacsonyabb az elemzői várakozások 924 milliárd tajvani dolláros mediánjánál. A vállalat értékesítési árbevétele az év első felében egy százalékkal 1897 milliárd tajvani dollárra, nyeresége pedig két százalékkal 49 milliárd tajvani dollárra emelkedett.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Vaterának és társainak annyi: Magyarországra ért a Facebook Marketplace

sze aug 16 , 2017
A magyar felhasználók számára is elérhetővé teszi Marketplace szolgáltatását a Facebook. A szolgáltatás segítségével a közösségi oldal használói egyszerűen tudnak különböző árucikkeket vásárolni, vagy saját dolgaikat eladni. Világszinten mostanra mintegy 550 millió ember használja a Facebook különböző adásvételi csoportjait, és csak az Egyesült Államokban havonta 18 millió új terméket hirdetnek […]
Facebook