A vállalati szoftverpiac történelmi fordulópont előtt áll

José Duarte
José Duarte

A UNIT4 bejelentette, hogy cloud bevételei 2014 első felében 40 százalékkal meghaladták az – egyébként ugyancsak növekvő – licencárbevételeit. A növekedés támogatása érdekében a UNIT4 jelentősen megnöveli az innovációra fordítható kapacitásait, s ennek érdekében megkétszerezi az Agresso ERP platform K+F erőforrásait. A UNIT4 az Agresso termékcsoport K+F kapacitásának bővítését a következő két éven belül kívánja megvalósítani. Az Agresso rendszer már jól bevált képességeit – úgy mint hatékony változáskövetés, gazdag felhasználói élmény és a rugalmas szoftverelérési opciók (nyilvános, privát és hibrid típusú cloud) – kiterjesztik majd a UNIT4 teljes termékportfóliójára.

A kibővített fejlesztői kapacitások központjai a lengyelországi, Wroclaw-ban és a spanyolországi Granada-ban lesznek, ahol már jelenleg is több mint 150 fő fejlesztő dolgozik a UNIT4-nak. A UNIT4 norvégiai K+F csapatai továbbra is az Agresso rendszer innovációs és architekturális fejlesztésén dolgoznak majd. „A vállalati szoftverpiac történelmi fordulópont előtt áll” – mondta José Duarte, a UNIT4 Vezérigazgatója. „Új technológiák és üzleti modellek jelentek meg, amelyek meghatározzák, kik maradhatnak az élen a jövő üzleti szoftverpiacán.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Stadiont százat, ezeret: Magyar Telekom-FTC együttműködés

ked aug 26 , 2014
A Magyar Telekom három évre szóló támogatásai szerződést kötött a Ferencvárosi Torna Club labdarúgó szakosztályával  . Az együttműködés legfontosabb célja az utánpótlás támogatása. A távközlési szolgáltató és a labdarúgóklub az utánpótlás szempontjából kiemelten fontos 12-19 éves korosztály képzési feltételeit kívánják tovább javítani. A Magyar Telekom két éve főszponzora az iskolás […]
stadion