A UPC rákapcsol a 29-es körzet fejlesztésére

wwwA UPC Magyarország több milliárd forintos hálózatfejlesztésbe kezd 2016 októberében a monori régióban, ahol az elavult ADSL technológia helyébe korszerű, másodpercenként ötszáz megabites adatátviteli sebességre is alkalmas optikai kábelhálózatot épít ki — közölte a társaság. A tájékoztatás szerint az úgynevezett 29-es körzetben először Monoron kezdődnek meg a fejlesztési munkálatok, ahol a UPC az év végéig közel tízezer háztartásban teszi elérhetővé az új hálózatot. A hosszú távú, saját forrásból megvalósuló beruházás 2017-ben folytatódik majd a körzet további településein — válaszolta a UPC az MTI érdeklődésére. Hozzátették, hogy a több szakaszból álló hálózatfejlesztési projekt pontos ütemterve még kialakítás alatt van. A fejlesztéssel a szélessávú, a jelenleginél akár ötvenszer gyorsabb adatforgalmat biztosító internet mellett a UPC digitális tv szolgáltatásait is elérhetik majd az előfizetők a városban és a környező településeken. A 29-es körzethez 43 település tartozik.

A nyilvánosan elérhető adatok szerint a UPC Magyarország 2015-ben 61,833 milliárd forint értékesítési árbevételt ért el az egy évvel korábbi 58,890 milliárd forint után. A cég adózott eredménye tavaly 12,161 milliárd forint veszteség volt az egy évvel korábbi 8,069 milliárd forint veszteséget követően.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Paulo Coelho a Twitteren közölte, hogy nem ír regényt Karadzicról

csü szept 22 , 2016
Paulo Coelho brazil regényíró Twitter-üzenetben közölte, hogy nem akar regényt írni Radovan Karadzic volt boszniai szerb vezetőről, ellentétben azzal, ami a Vecernje novosti belgrádi napilap keddi számában olvasható. A bestselleríró azt írta hivatalos Twitter oldalán: “A Vecernje novosti közzétette, hogy egy háborús bűnös életét tervezem megírni. Ez hazugság, kérem, tiszteljék […]

Friss, ropogós