A Unit4 bevásárolt

osztalyterem-tanuloA Unit4 bejelentette az amerikai székhelyű, hallgatói menedzsment megoldásokat szállító Three Rivers Systems Inc. felvásárlását. A felvásárlás célja az volt, hogy támogatást nyújtson a Unit4 iparágspecifikus, emberközpontú megoldások fejlesztésével kapcsolatos stratégiájában, amelynek egyik alappillérét az oktatás támogatása jelentette. A Three Rivers Systems-szel közösen a Unit4 immár több mint ezer ügyfelet szolgál ki az oktatási szegmensben világszerte.

„Az oktatási piacon jelenleg nem érhető el olyan modern és teljeskörű üzleti alkalmazás platform, amely világszerte bárhol bevezethető lenne. Pontosan ez az, amit a Unit4 és a Three Rivers Systems közösen képes biztosítani” – mondta Jose Duarte, a Unit4 vezérigazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A házhozszállítás olyan mint egy domina: dominál

ked jún 16 , 2015
Bár elérés terén már 2014-ben is duplázott az átadópont piac, csomagszám tekintetében még várat magára az áttörés, a legnagyobb szereplők közül sokan ugyanis, egyelőre nem kínálnak még ilyen átvételi lehetőséget vásárlóik számára — áll GKI Digital Online Kiskereskedelmi Index elemzésében. Idén ez az állapot minden bizonnyal változni fog, azonban addig […]
csomag, doboz

És még ez is...