A Unisys ásza a Magyar Telekomot erősíti

Nagy Péter, a Magyar Telekom TU Service Management and Field Operations Tribe vezetője Agilis működésre áll át novembertől a Magyar Telekom egyik legnagyobb létszámú szervezeti egysége, a hálózatok tervezéséért, fejlesztéséért és üzemeltetéséért felelős műszaki terület. A terület átalakításának célja, hogy a folyamatok és a szervezet egyszerűsítésének köszönhetően a társaság megőrizhesse technológiai vezető pozícióját és rugalmasabban reagálhasson az ügyfelek igényeire. A TU Service Management and Field Operations Tribe csoport feladata a helyszíni üzemeltetés biztosítása az ország teljes területén, valamint a hálózati és szolgáltatási hibák megelőzése, elhárítása az ügyfelek számára.

Nagy Péter, a TU Service Management and Field Operations Tribe vezetője húsz év szakmai tapasztalattal és tizenöt év vezetői tapasztalattal rendelkezik a szolgáltatásmenedzsment és -üzemeltetés területén. A diploma megszerzése után szakmai karrierjét az IBM Global Services Hungary-nél Shift vezetőként kezdte, majd hét évet töltött a magyarországi Lufthansa Systems-nél a Microsoft Infrastruktúra Management részleg vezetőjeként. 2011-ben csatlakozott az Unisys Global Services Hungary-hez, ahol különböző vezetői pozíciókat töltött be a globális üzemeltetés területén. Az elmúlt években az üzemeltetési központok globális igazgatója volt, és feladatai között szerepelt többek között az üzemeltetési központok digitális transzformációs stratégiájának meghatározása és végrehajtása globális szinten.

One comment to “A Unisys ásza a Magyar Telekomot erősíti”
  1. A Telekom már olyan bitang erős, hogy osztalékra már nem is futja majd. Lehet, hogy erősebb lett volna azzal, hogyha nem csinál zűrös bizniszeket valamint a tulajdonosi értékteremtésre koncentrált volna.
    Szorgos munkával sikerült a részvények értékét hatodolni (most irány a nyolcad, meg a tized), az osztalékot évekig nullán tartani, majd a nagy keservesen kiizzadt (a korábbinak harmada nagyságú) osztalékot újból csökkenteni.
    Normál országokban az ilyen részvényeket kukázzák, a vezetőséget menesztik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.