A túlélő titkosít, gondolkozik: segít az ESET

varazslatBenne vagyunk a fesztiválszezonban: az okostelefonok, táblagépek és laptopok nélkül már egyre nehezebben tudják elképzelni a bulizást, a pihenést. A szlovák biztonságtechnológiai vállalat, az ESET szakértői néhány tippet és tanácsot adtak közzé, hogy az egyre nélkülözhetetlenebb eszközök biztonságos és körültekintő használatával gondtalan legyen a nyaralás.

5. Titkosítsd fontos adataidat! Ha fontos adatainkat titkosított fájlokban tároljuk, akkor megakadályozhatjuk, hogy bárki hozzájuk férhessen az ellopott eszközön. A fájlok titkosítása a legfrissebb Microsoft Windows és Mac OS X operációs rendszereken ingyenesen elérhetőek.

6. Gondolkozz, mielőtt kattintasz! A közösségi médiában szembejövő linkek közül sem minden az, aminek látszik, rengeteg az átverés, főleg azok, melyek pikáns tartalmakat ígérnek. Sokszor biztonságosabb először rákeresni a link tárgyára a Google-ban vagy a weboldal URL-jét begépelni a böngészőbe.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Windows Server 2003-nak annyi

csü júl 16 , 2015
Kedden lejárt a Windows Server 2003 támogatása. A Microsoft korábban rögzítette a Windows Server 2003 életciklusát, ez ért kedden a végéhez. A Microsoft most szigorúan tartja magát a szoftverek életciklusához kötött támogatási irányelveihez, így a Windows Server 2003-mal nem tett kivételt. Azok, akik továbbra is Windows Server 2003-mat, Windows Server […]