A trükk: tanulni, gyakorolni, költeni

munkaA legkeresettebb programnyelveket „beszélők” nemcsak külföldön, de itthon is kiváló álláslehetőségek közül válogathatnak mint szoftverfejlesztők. Íme három tipp, hogyan legyünk mesterei a legkeresettebb programozási nyelveknek. Első lépés: tanuljunk a megfelelő egyetem it-szakán, vagy képezzük át magunkat. Második lépés: Gyakoroljunk sokat. Harmadik lépés: kezdjünk el gondolkodni azon, mire is akarjuk költeni a kiemelkedő fizetésünket.

Jelenleg a Java az egyik legkeresettebb programnyelv, ez részben köszönthető a mobil applikációk folyamatosan növekvő piacának. Amennyiben valaki a C++ nyelvet vagy a .NET keretrendszert ismeri, akkor nem tud nagyon mellényúlni. Ezek mellett jó irány lehet még a Javascript, illetve az adaptálható nyelvek — állítja Botos Ágnes toborzási specialista, a Violet Consulting Kft. ügyvezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Rózsa Iván távozik a Magyar Telekomtól

pén jún 19 , 2015
2015 októberétől összevonják a T-Systems Magyarország  és a Magyar Telekom vállalati kommunikációs területeit — jelentette be a Magyar Telekom. A pontos szervezeti felállás még nincs kidolgozva, a közlemény szerint az új, összevont kommunikációs szervezetet Bánhegyi Zsófia, a T-Systems jelenlegi marketing és kommunikációs igazgatója fogja vezetni. Rózsa Iván, a Magyar Telekom […]

Friss, ropogós