A TKKI megkezdte a Digitális Közösség Program szerencséseinek oktatását

1

classroomÁprilis 15-én megkezdődött a miskolci nyertes pályázók ingyenes informatikai oktatása a Digitális Közösség Program keretében 2014. A résztvevők egy szintfelmérést követően sajátíthatják el a számítógép- és internethasználat alapjait. A térítésmentes képzés tananyagát az első csoportok visszajelzései és az oktatók tapasztalatai alapján véglegesítik a program szervezői. Az oktatást a Türr István Képző és Kutató Intézet (TKKI) szakmailag felkészült, felnőttképzésben is gyakorlott munkatársai végzik, képzési csoportonként összesen hat alkalommal, napi öt tanórában. Az elnyert laptopokon helyet kapott egy oktatófilm is, így a legfontosabb tudnivalókhoz önállóan is hozzáférnek a felhasználók — áll a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Kommunikációs Főosztályának közleményében.

One thought on “A TKKI megkezdte a Digitális Közösség Program szerencséseinek oktatását

  1. Én szeretném elsajátítani a repülés alapjait. Kaphatnék kezdetben ehhez egy Lopakodót?

    Más megközelítésben (kevésbé lopakodva): ahogy a hazai közbeszerzést ismerem a kakaó-állós laptopok utódjainak megérkeztéig az oktatók hazulról hoztak pár abakuszt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Kockázatos a számítógépszerelők élete

csü ápr 17 , 2014
Életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt emeltek vádat egy 21 éves budapesti férfival szemben, aki a vád szerint 2012. januárjában rátámadt a számítógépét szerelő férfira. A támadó egy előre megbeszélt időpontban ment el a szerelőhöz, hogy átvegye elkészült gépét. Azonban a későbbi áldozat nem készült el teljesen a javítással, […]