A Telenornál már kapható a Samsung Galaxy S6 edge+

Samsung-Galaxy-S6-edge+A Telenor üzleteiben és netshopjában már megvásárolható a Samsung legújabb csúcsmobilja, a Galaxy S6 edge+. Ez az új készülék a tavasszal megjelent Galaxy S6 edge óriásképernyős változata: az elődnél jóval nagyobb, 5,7 colos (14,5 centiméteres) átlójú, gigantikus (1440×2560 pixel) felbontású Super AMOLED-kijelzővel szerelték fel. A készülék két oldalán meghajló kijelző szélei nem csupán a jobb ergonómiát szolgálják, egy értesítősáv is megjelenik rajtuk, amely például az asztalra képernyővel lefelé helyezett telefonon is megmutatja, melyik fontos ismerős hív.

Az egyedi formájú, arany színben elérhető óriásmobilt a Telenornál rugalmas részletfizetéssel, két év hűséggel, e-Komfort csomaggal 20 831 forintos kezdőrészlettel, havi 5681 forintos részletre is meg lehet vásárolni MyTariff XXL díjcsomaggal. A vállalatnál akár a legutóbb vásárolt, működőképes állapotú okostelefont is beszámítják az árába a nemrégiben indult Készülékcsere bármikor program keretében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Samsung: jöhetnek a hat gigabájtos okostelefonok

csü szept 10 , 2015
A Samsung Electronics bejelentette az iparág első 12 gigabites LPDDR (low power, double data rate 4) mobil DRAM tömegtermelését, amely a fejlett húsz nanométeres gyártási technológián alapul. A mobileszközök körében legelterjedtebb DRAM új verziójával megkezdődhet a hat gigabájtnyi operatív memóriával rendelkező prémium mobileszközök gyártása. A 12 gigabájtos LPDDR4 három, illetve illetve […]
Samsung