A Telenornál a Nokia hattyúdala, a Lumia 930

windows-telefonA Nokia utolsó saját, még nem a Microsoft szárnyai alatt fejlesztett készüléke, a Nokia Lumia 930 július 15-től kapható a Telenornál. A Windows Phone 8.1 operációs rendszerű okostelefon bármelyik csúcskészülékkel felveszi a versenyt. Az új Nokia többek között a megnövelt kijelzőnek és a jobb teljesítményű processzornak köszönhetően méltó kihívója a legfelső kategória többi képviselőjének. Az új készülék és a már szintén kapható kistestvér, a Lumia 635 révén tehát tovább bővülhet a telenoros Windows Phone használók tábora, akik nagy része vélhetően a Nokia márkához hű, hagyományosról okostelefonra váltó ügyfelek közül kerül ki — áll a Telenor közleményében.

A Nokia legújabb készüléke a kategóriájában manapság már megszokottnak számító, öthüvelykes képátlóval rendelkezik. A telefon ClearBlack OLED kijelzője 1920×1080 pixel, azaz Full HD felbontású. A készülék kettős LED vakuval és húszmegapixeles PureView kamerával rendelkezik. A fekete színben kapható, négymagos, 2,2 GHz-es processzorral rendelkező készülék 4G-képes, így a Telenor Hipernet 4G mobilinternet hálózat minden előnyét képes kihasználni. A 32 GB integrált tárhellyel és két gigabájt memóriával bíró Nokia Lumia 930 akár már 0 forintért megvásárolható All-In XL tarifacsomaggal, két év tarifahűséggel. Online vásárlás esetén ajándék bluetooth hangszóró jár minden számlás tarifához.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A technológia többnyire elmélyíti az emberi kapcsolatokat

csü júl 17 , 2014
Az emberek technológiához való hozzáállását vizsgálta a Samsung. A kutatás nemcsak arra derített fényt, hogy a különböző elektronikai eszközök használatával mennyi időt töltünk, de arra is, hogy ez mennyiben befolyásolja a társas kapcsolatainkat: munkaidőn kívül a válaszadók átlagosan 10-11 órát használják a különböző háztartási és szórakoztató elektronikai készülékeket. Az átlagos […]
sms

Friss, ropogós