A Telenor után elindult az iPhone X értékesítése a Vodafone-nál és a Magyar Telekomnál is

November 3-án elindult az Apple csúcsmodelljének értékesítése a Vodafone-nál és a Magyar Telekomnál is. A Telenor mindkét céget megelőzta pár nappal.

A Vodafone kínálatába az iPhone X 64GB és 256GB-os belső memóriával, asztroszürke és ezüst színekben érkezik. A készülék elérhető lesz Red Infinity tarifával is, amely a korlátlan belföldi hívás és sms-ezés mellett korlátlan adatforgalmat is biztosít. A Magyar Telekom az Apple legújabb termékeit kínálja, ideértve az új generációs iPhone 8 és iPhone 8 Plus készülékeket, az Apple Watch Series 3 (GPS) és november 3. péntektől az Apple TV 4K készüléket. A Telenornál szeptember 29-étől vásárolhatóak meg a legújabb Apple telefonok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az ESET bejelentette új termékportfólióját

hét nov 6 , 2017
Az ESET bemutatta otthoni felhasználóknak szóló új termékportfólióját. Az ESET úgy alkotta meg új portfóliójának megoldásait, hogy azok túlmutassanak az operációs rendszerek szintjén. Az új biztonsági réteg már a Windows indulása előtt is aktív, és folyamatosan kutat az UEFI (Unified Extensible Firmware Interface) rendszerbe beépülő fenyegetések után. Az UEFI a […]

Friss, ropogós