A Telenor ráhajt a magyar startupokra

Takács Zoltán

A Telenor Magyarország elindította új, startupokat támogató akcelerátor programját. A programban részt vevő startupok szakértő mentorokhoz, tapasztalt felső vezetőkhöz, pénzügyi forrásokhoz, befektetőkhöz, valamint a Telenor Csoport nemzetközi ügyfélköréhez és partnerhálózatához hozzáférve nyerhetnek a fejlődésükhöz szükséges lendületet. A Telenor Accelerate arra buzdítja Magyarország digitális startupjait, hogy jelentkezzenek a szeptemberben induló akcelerációs programra. A zsűri által kiválasztott öt legjobb projekt workshopokból és mentoring-foglalkozásokból álló, három hónapos fejlesztésen vehet részt, a Telenor infrastruktúráján tesztelheti elképzeléseit, és kiaknázhatja a Telenor ügyfélkörében rejlő marketinglehetőségeket.

„A programban a Telenor nemzetközi startup akcelerációs tapasztalatait ötvözzük a magyar digitális iparág legjobbjainak szakértelmével. Biztos vagyok benne, hogy kiváló mentoraink, Pistyur Veronika, Varga Zoltán, Oszkó Péter, Várkonyi Balázs és Vinnai Balázs segítségével a kiválasztott startupok a 3 hónapos intenzív bootcamp során valóban növekedni tudnak, és a lehető legtöbbek hozzák majd ki azokból az ismeretekből, finanszírozási forrásokból, befektetői kapcsolatokból és ügyfélkörből, amelyeket rendelkezésükre bocsátunk. A hazai és nemzetközi lehetőségek és tudás ilyen ötvözete egyedülálló Magyarországon, és meggyőződésem, hogy a program az egész hazai startup ökoszisztéma számára hasznos lesz” – mutatott rá Takács Zoltán, a Telenor Magyarország innovációért felelős alelnöke.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Okostelefon: 4 tipp, hogy lepipáld a profi fotósokat

sze jún 22 , 2016
Az okosmobillal való fotózás legfontosabb előnye, hogy a készülék szinte mindig nálunk van, míg egy több kilós fotófelszerelést a legtöbb ember nem cipel magával mindenhová. Ha ügyesen használjuk, egy okostelefonnal is pazar képeket lehet készíteni. Rizsavi Tamás fotós tippjei okostelefonosoknak. Érdemes eleve olyan készüléket választani, ami lehetővé teszi a manuális […]

Friss, ropogós