A Telenor munkatársai tanárosat játszottak

studentA Telenor önkéntes napján a biztonságos internetezésről és a jövő iskolájáról tartottak rendhagyó órát 11 általános iskola 33 osztályában, több mint 700 diák számára. A MediaSmart Hungary Digitális világ oktatási anyagára épülő foglalkozáson a biztonságos internetezésről, az adatvédelem fontosságáról és a digitális zaklatás megelőzéséről beszélgettek a gyerekekkel.

A 9 – 11 éves korosztály, akiknek a program szólt, nagyon jól kezelik az okos eszközöket, pontosan ismerik az internet előnyeit, de fontos, hogy felhívjuk a figyelmüket az internethasználat veszélyeire és a személyes adatok védelmének fontosságára. A Telenor kollégái játékos formában, egy Mars-expedíció keretében mutatták be, miért kell óvatosan kezelni a bizalmas adatokat — áll a távközlési társaság közleményében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Külföldön terjeszkedik a BTel

hét jún 9 , 2014
Nemzetközi piacokra lép az idén a Business Telecom (BTel) alternatív távközlési szolgáltató, a terjeszkedéshez a cég átalakította vállalati struktúráját és növelte dolgozóinak létszámát is. A cég a nyár folyamán három országban, Németországban, Ausztriában és Szlovákiában nyit fióktelepeket, amelyek szeptemberben kezdik meg az operatív működést. Az új piacokon jelenleg a munkatársak […]

Friss, ropogós